Click Now!

Najnovije vijesti

Kraj sna o medalji

(28.Sij) Nadali smo se, vjerovali, ali na kraju moramo biti iskreni. Nismo bili pravi kada je bilo najpotrebnije i realno nismo ni zaslužili polufinale.

  Pročitajte

ICTY traži veće kazne za Prlića, Stojića, Praljka i Petkovića

(28.Sij) Tužiteljstvo ICTY-ja tražilo je od Žalbenog vijeća ICTY-ja da poveća kazne Prliću, Stojiću, Praljku i Petkoviću na 40 godina zatvora, objavio je ICTY.

  Pročitajte

Nagrade zaposlenicima HRT-a koji na posao dolaze biciklom

(28.Sij) U sklopu misije promicanja ekološke osviještenosti i "ozelenjivanja" poslovanja Hrvatske radiotelevizije, Eko tim HRT-a nagradio je zaposlenike koji na posao dolaze biciklom.

  Pročitajte

Freedom House: Globalna sloboda u padu; RH slobodna zemlja

(28.Sij) Agresivnije taktike autoritarnih režima i rast terorističkih napada 2014. pridonose zabrinjavajućem padu globalne slobode devetu godinu zaredom, objavio je Freedom House.

  Pročitajte

HNB: Franak pao 1,01 posto

(28.Sij) Na tečajnoj listi HNB-a kuna je prema švicarskom franku ojačala za 1,01 posto, a prema euru za 0,09 posto.

  Pročitajte

Tony Parker najbolji europski košarkaš

(28.Sij) Francuski branič Tony Parker drugu je godinu zaredom proglašen najboljim europskim košarkašem u izboru FIBA Europe, objavljeno je u srijedu.

  Pročitajte

Sisak za otpis dugova

(28.Sij) Za otpis dugova, sukladno Sporazumu, kriterije ispunjava 57 naših sugrađana, čiji ukupni dug iznosi 77.875 kuna.

  Pročitajte

Prosvjed branitelja ilegalan; potporu im pružili župani

(28.Sij) Branitelje je posjetilo 12 župana ili dožupana, od kojih njih 11 iz HDZ-a te međimurski dožupan iz HSS-a.

  Pročitajte

Lažni ugovori s teleoperaterima i profili na Facebooku najčešći oblici krađe identiteta

(28.Sij) Hrvatska je lani bila žrtva velike malverzacijske kampanje u kojoj su ukradeni podaci i pokušano prebacivanje novca s 20.000 računa.

  Pročitajte

Ostati ili otići?

(28.Sij) Hrvatska doživljava novi val iseljenja... Od ulaska u Europsku uniju prije godinu i pol, nezaobilazna je to tema u ovdašnjim medijima. Baš prošli tjedan saznali smo da se 2013. broj useljenih hrvatskih državljana u Njemačku gotovo udvostručio u usporedbi s 2012. godinom. Konkretnije, u godini  kad smo postali 28. zemlja članica EU u Njemačku se odselilo 25 200 naših sugrađana.No, Hrvati nisu ni približno najbrojnija grupa... Prednjače Poljaci, za njima slijede Rumunji, Talijani ...

  Pročitajte

Naknade za roaming ostaju do 2018.?

(28.Sij) Ukidanje naknada za roaming prioritet je Europske komisije, koja je 2013. predložila reformu europskog telekom sektora kako bi se ukinulo nacionalne barijere.

  Pročitajte

Hrvatski jedriličari izgubili pozicije

(28.Sij) Hrvatski jedriličari su lošim rezultatima drugoga dana regate Svjetskoga kupa u Miamiju uglavnom izgubili pozicije. Ivan Kljaković Gašpić pao je na deseto mjesto u Finnu.

  Pročitajte

Tri ukrajinska vojnika poginula u borbama sa separatistima

(28.Sij) Čelnici zemalja članica Europske unije upozorili su Rusiju na mogućnost novih sankcija zbog jačanja sukoba u istočnoj Ukrajini.

  Pročitajte

"Masne godine" odnose žrtve u starosti

(28.Sij) Čak i malo povišen kolesterol u srednjim godinama znatno povećava rizik od srčanih oboljenja, pokazuju nova istraživanja.

  Pročitajte

RBA: Inozemni dug i dalje raste zbog zaduženja države

(28.Sij) S mjesečnim rastom od 1,3 posto ili 580 milijuna eura ukupan bruto inozemni dug Hrvatske potkraj rujna prošle godine dosegnuo je 46,5 milijardi eura.

  Pročitajte