Virtual Server von Host Europe

Najnovije vijesti

Sindikat trgovaca traži ograničavanje radnog vremena za blagdane

(20.Pro) Hrvatska ima liberalno radno vrijeme u trgovini od 0 do 24 sata. Pritom radimo puno duže, a zarađujemo puno manje od uređene Europe, tvrdi sindikat.

  Pročitajte

Omiš: Prosvjed protiv korupcije i neučinkovitosti DORH-a

(20.Pro) Gradonačelnik Ivan Kovačić protiv svoga prethodnika Ivana Škaričića podnio je desetak kaznenih prijava zbog nenamjenskog trošenja gradskog novca.

  Pročitajte

Izraelski zrakoplov bombardirao bazu Hamasa

(20.Pro) Agencije prenose kako su u odvojenom incidentu u petak izraelski vojnici u pucnjavi nedaleko granice između Izraela i Gaze ranili četiri Palestinca.

  Pročitajte

Održan humanitarni koncert Zaklade Ana Rukavina; pozivima prikupljeno 1,16 mil. kuna

(20.Pro) U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja.

  Pročitajte

Barun Levin Rauch u Hrvatskom povijesnom muzeju

(20.Pro) Barun Levin Rauch bio je vlasnik gornjogradske palače, a potječe iz bogate plemićke obitelji čiji su članovi od 18. stoljeća obnašali istaknute političke funkcije.

  Pročitajte

Dubrovačko-neretvanska županija u posjetu Vukovarsko-srijemskoj

(20.Pro) Primit će ih župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, te održati kratki sastanak o budućim zajedničkim projektima dviju prijateljskih županija.

  Pročitajte

Glavna skupština Hrvatske seljačke stranke

(20.Pro) Glavna skupština je ove godine i svečanog karaktera s obzirom da HSS na njoj slavi svojih 110 godina.

  Pročitajte

Humanitarna akcija "Za 1000 radosti 2014"

(20.Pro) Caritas i Hrvatske šume priređuju humanitarnu akciju "Za 1000 radosti 2014", odnosno prodaju božićnih drvaca. Kao i prethodnih 11 godina, Hrvatske šume i ove će godine sudjelovati u humanitarnoj akciji Caritasa "Za 1000 radosti". Time se navršava 12. godina tradicionalnog humanitarnog djelovanja Hrvatskih šuma u sklopu Caritasovih akcija. Kampanja "Za 1000 radosti" ima za cilj pomoći obiteljima kojima je pomoć najviše potrebna. Prodaja božićnih drvaca o ...

  Pročitajte

Prekid u Ateni, Nižnji Novgorod i Žalgiris prošli u Top 16

(19.Pro) Utakmica posljednjeg kola Eurolige između Panathinaikosa i Barcelone prekinuta je u poluvremenu, ali je nastavljena. Nižnji Novgorod i Žalgiris prošli su u Top 16.

  Pročitajte

Poznati finalisti i finalistice odbojkaškog kupa

(19.Pro) Poznati su finalisti odbojkaškog kupa u obje konkurencije, kod djevojaka će se za naslov boriti Marina Kaštela i Mladost, a kod muškaraca Mladost iz Kaštela i zagrebačka Mladost.

  Pročitajte

Bayern do pobjede u sudačkoj nadoknadi

(19.Pro) U prvom susretu 17. kola njemačkog prvenstva Bayern je na gostovanju pobijedio Mainz 2:1, a pobjednički pogodak zabio je Arjen Robben u 90. minuti.

  Pročitajte

Cedevita za kraj pobijedila Albu u Berlinu

(19.Pro) U susretu posljednjeg, 10. kola Eurolige košarkaši Cedevite su na gostovanju u Berlinu pobijedili ALBA-u 67:70. Europski put nastavljaju u Eurokupu.

  Pročitajte

"SAD će odgovoriti na informatički napad Sjeverne Koreje"

(19.Pro) Obama je za Kubu pak naveo da će se sigurno promijeniti, ali da se to neće dogoditi preko noći.

  Pročitajte

Perković i Možnik najbolji sportaši Zagreba

(19.Pro) Atletičarka Sandra Perković i gimnastičar Marijo Možnik proglašeni su najboljim sportašima Grada Zagreba za 2014. godinu.

  Pročitajte

Francuskinje preko domaćina do petog mjesta

(19.Pro) Francuske rukometašice osvojile su peto mjesto na europskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj nakon što su Budimpešti pobijedile Mađarsku.

  Pročitajte