Virtual Server von Host Europe

Najnovije vijesti

"Vanjski pružatelji usluga - outsourcing na mala vrata"

(31.Lis) Čelnici 17 sindikata koji su ljetos prikupili potpise za raspisivanje referenduma o zabrani outsourcinga u javnom sektoru zatražili su danas hitan sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem, u roku osam dana, kako bi se razriješio problem koji je nastao zbog usvajanja Odluke o zabrani novog zapošljavanja službenika i namještenika u javnim službama, donesenoj još 25. rujna.Podsjećaju da su se prilikom predaje više od 612.000 potpisa za referendum javno obratili Milanoviću sa zamolbom i ...

  Pročitajte

Dopingirana pobjednica maratona u Bostonu i Chicagu

(31.Lis) Ovogodišnja pobjednica prestižnih maratona u Bostonu i Chicagu Kenijka Rita Jeptoo (33) bila je pozitivna na dopinškoj kontroli koja je obavljena izvan natjecanja u Keniji.

  Pročitajte

Berdych petu godinu zaredom na ATP Finalsu

(31.Lis) Čeh Tomaš Berdych je petu godinu zaredom izborio plasman na završni ATP World Tour Finals u Londonu. Uspio je to plasmanom u polufinale Pariza.

  Pročitajte

Burkina Faso - predsjednik odstupio, vlast preuzeo šef vojske

(31.Lis) Nezadovoljni stanovnici Burkine Faso u četvrtak su zapalili zgradu parlamenta, a nekoliko stotina osoba ušlo je i u zgradu radija i televizije.

  Pročitajte

Canjuga objavio širi popis rukometašica za EP

(31.Lis) Izbornik ženske rukometne reprezentacije Hrvatske Vladimir Canjuga objavio je širi popis od 28 igračica koje će konkurirati za nastup na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj.

  Pročitajte

Petrokemija: Uprava i NO nemaju saznanja o ostavci predsjednika Uprave

(31.Lis) Uprava i Nadzorni odbor (NO) kutinske Petrokemije nemaju saznanja o ostavci predsjednika Uprave Dragana Marčinka.

  Pročitajte

Pet Hrvata među najvećim nadama europskog nogometa

(31.Lis) Vaterpolisti riječkoga Primorja EB-a uspješno su odradili prvu utakmicu protiv beogradske Crvene zvezde za plasman u Ligu prvaka. Riječani su u Beogradu slavili s 14:11.

  Pročitajte

Fina: u blokadi 53.416 poslovnih subjekata i 318.592 građana

(31.Lis) Krajem rujna zbog neizvršenih osnova za plaćanje u blokadi je bilo 53.416 poslovnih subjekata, s ukupnim dugovanjima od 30,3 milijarde kuna.

  Pročitajte

Boscu nagrada Francuske akademije za najbolji roman

(31.Lis) Adrien Bosc osvojio je nagradu Francuske akademije za najbolji roman za svoj prvijenac "Constellation".

  Pročitajte

Gerard šokirao: Možda napustim Liverpool

(31.Lis) Kapetan i jedna od najvećih legendi u povijesti Liverpoola Steven Gerrard (34) izazvao je paniku među navijačima Redsa poručivši da bi na kraju sezone mogao napustiti Anfield.

  Pročitajte

Zimska služba spremna i za najteže uvjete

(31.Lis) Zimska služba u Zagrebu spremna je za najteže uvjete i bit će na raspolaganju 24 sata od 1. studenog 2014. do 15. travnja 2015.

  Pročitajte

Hrvaticama srebro s EP-a gluhih u curlingu

(31.Lis) Hrvatske reprezentativke osvojile su drugo mjesto na Europskom prvenstvu gluhih u curlingu u Sočiju. U finalu su izgubile od domaćih predstavnica Ruskinja 5:8.

  Pročitajte

SAD: narkodilera izdao vlastiti pas

(31.Lis) Policija u Alabami ušla je u trag narkodileru nakon što ga je razotkrio vlastiti pas, veselo mašući repom pred njegovim skrovištem u žbunju nedaleko od kuće.

  Pročitajte

Bajić SDP-ov kandidat za ustavnog suca?

(31.Lis) Prema pisanju dnevnih novina, donedavnoga glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića SDP će kandidirati za ustavnog suca.

  Pročitajte